Merken

Informatie over privacy filters

PrivacyFilters.nl en PrivacyFilters.be bieden u uitkomst als u op zoek bent naar een goede beeldschermfilter om uw privacy te waarborgen. Het "schouder surfen" is een groeiende vorm van identiteitsdiefstal waarbij prive gegevens worden afgekeken of gefotografeerd als u op uw mobiele apparaat aan het surfen bent.

Privacy Filter A Privacy Filter B Privacy Filter C

Met een privacy filter voorkomt u dit probleem. Een privacyfilter zorgt ervoor dat uw scherm groter dan een hoek van 30 graden niet meer te lezen is. De gegevens op het scherm zijn wel helder zichtbaar vanaf een vooraanzicht zodat u onderweg zorgeloos kunt werken.

19 inch 24 inch

Toepassingen voor privacy filters

Niet alleen voor de mobiele laptopgebruikers zijn privacy filters noodzakelijk, maar ook voor uw vaste monitoren zijn er vele omstandigheden waarbij een privacy filter uitkomst kan bieden.
U kunt denken aan b.v. een zorginstelling waarin u absoluut niet wilt dat persoonlijke gegevens kunnen worden bekeken. Of aan een winkel, waar uw klant mee kan kijken voor welk bedrag u uw product inkoopt.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de praktijk waar een beeldschermfilter uitkomst biedt.

Hoe vindt u het juiste formaat privacy filter?

Het enige wat u hoeft te weten is het formaat in inches (2,56 cm) van uw beeldscherm en of dit een breedbeeld-uitvoering is. Voor enkele modellen is het tevens noodzakelijk om het beeldschermratio te weten.

PrivacyFilters.nl en PrivacyFilters.be bieden een ruim assortiment privacyfilters van alle topmerken. Om het kiezen van het juiste formaat privacyfilter makkelijker te maken bieden deze merken een handige productselector, zoals onder meer 3M, Fellowes en Kensington.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de privacyfilter die het beste past op uw scherm? Onze afdeling klantenservice helpt u graag verder.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest